Hjem - Lions Årsmøde 2021

Velkomst

Velkommen til Lions Årsmøde 2021,
11.-13. juni i Vejle

Lions klubberne i Vejle glæder sig til at byde hjertlig velkommen til Lions MD 106´s årsmøde den 11.-13. juni 2021 på Best Western ToRVEhallerne, Fiskergade 2, Vejle.

Hele årsmøde arrangementet vil foregå i ToRVEhallerne og indkvartering vil være på Best Western på samme adresse samt evt. værelser på det nærliggende CABINN; fordeling af værelser vil foregå efter "først til mølle" princippet.

ToRVEhallerne har fine møde og konference faciliteter samt gode værelser og ligger helt centralt i Vejle, tæt ved gågaden og parkering samt med kort afstand til banegården, hvorfra der er direkte busforbindelse til Billund lufthavn.

Der er også mulighed for at besøge den nærliggende gågade "Danmarks hyggeligste gågade 2019" og "Danmarks flotteste Handelsby 2020-21, attraktioner "Fjordenhus" (Kirk Capital - Olafur Eliasson) i havnen, Henning Larsens "Bølgen", indkøbscenteret "Bryggen", Økolariet, Vejle Kunstmuseum, DGI Huset med den helt nyrenoverede svømmehal, samt fugle reservatet "Kongens Kær".
Afse gerne nogle timer til at se nærmere på vores spændende by og nærmeste opland.

Program - Kan blive justeret og tilpasset med baggrund i Covid-19 situationen:

• Get-together Party fredag aften
  Der bliver rigelig tid til snak og hygge samt lære hinanden at kende.
• Årsmøde med åbningscermoni, generalforsamling og afslutningsceremoni.
• Ledsagertur med bus til Jelling, incl besøg på Oplevelsescenteret Kongernes Jelling.
     Frokost indtages på nærliggende Jelling Kro.
• Gallafest med underholdning og dansemusik.